Кои зодии са най-застрашени от алергии

Категория: ХОРОСКОП Написана от BurgasPress администратор Посещения: 621

Представителите на зодии като Козирог и Водолей са по-застрашени от останалите от алергии, твърдят авторите на британско изследване, цитирани от в. "Дейли експрес".

Изследователите от университета на Саутхамптън свързват рождената дата на индивидите с промени в тяхната ДНК и с вероятността от имунни проблеми като астма или екзема в по-късен етап от живота.

Сексуалният темперамент според зодията

Резултатите от проучването, определено от авторите му като "хороскоп според сезона", разкриват, че хората, които са родени през есента и зимата и са представители на зодиите от Везни до Водолей, са по-застрашени от дългосрочни алергии. За родени през есента е повишен рискът от екзема.

Новината вероятно ще зарадва представителите на зодиите Рак и Лъв, които са родени през лятото.

Зодиите, които изневеряват най-много

Изследването е обхванало 1400 души, родени на остров Уайт през 1989 г. Състоянието им впоследствие е оценено на една, четири, 10, 18 и 27 години. Анализ на кръвни проби от изследваните лица е показал, че сезонът на раждане влияе върху риска от алергии. Специалистите са открили по-малка вероятност за наличието на алергични маркери в кръвта на родените през лятото.

Зодиакалната двойка с минимален шанс за успешна връзка

Изследователите са установили, че промени в ДНК съответстват на риска от алергия. Генетичните изменения са трайни, могат да се запазят до 18 години след раждането и дори да преминат в следващото поколение.

Въпреки откритията специалистите не препоръчват бъдещите майки да променят плановете си за забременяване.

Източник: БТА