Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Слънчев бряг се рекламира с нов клип като магическо място за забавление

Туристическият комплекс Слънчев бряг се рекламира с нов клип, изработен от Съюза на собствениците.

Клипът е качен на официалния туристически портал на Министерството на туризма, в You tube и ще бъде включен във всички възможни маркетингови активности и рекламни кампании в България и в чужбина, както и в социалните мрежи.

„Надяваме се тази чудесна инициатива да помогне на всички в туристическия бизнес, особено в тази изключително трудна ситуация. Рекламата на България е особено важна в този момент“, посочват от Съюза на Собствениците в Слънчев бряг.

"В процес сме на реализиране и на още един рекламен клип на комплекса – в два варианта – на български и английски език, който също ще бъде предназначен и за български и за чуждестранни туристи. Той се изработва съвместно с продуцентската компания „Междинна станция“, която продуцира и излъчва филма „Съни бийч“ по БТВ.

Надяваме се тази чудесна инициатива да помогне на всички в туристическия бизнес, особено в тази изключително трудна ситуация. Рекламата на България е особено важна в този момент“, добавиха още организаторите на видео клипа.

 

Видеото „Почувствайте атмосферата на Слънчев бряг“ показва курорта като магическо място, където забавлението е денонощно.