Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Euronews хвали българските курорти, отделя внимание на Слънчев бряг и Приморско

Популярната и авторитетна многоезична новинарска медия Euronews, която е базирана във френския град Лион, излезе с публикация, която хвали българските зимни и летни дестинации.

В рубриката Travel медията отделя специално внимание на страната ни, посочвайки я като перфектната дестинация за слънце през лятото и за скиорите през зимните месеци.  (Публикацията може да прочетете тук Bulgaria: The perfect destination for sun worshippers and skiers).

Увеличават се инвестициите за висококачествен продукт в луксозните хотели и спа съоръжения. Крайбрежният пейзаж има огромно разнообразие от места за настаняване и отдих“, споделя аудиторията на медията министърът на туризма Стела Балтова.

 

Тя гарантира, че хотелиерите в страната ни са готови целогодишно да посрещат туристи и са взели всички необходими мерки да запазят здравето на служителите и своите гости.

 

Авторите на изследването споделят впечатления и препоръчват най-добрите курорти на море и на планина. Сред избраните летни дестинации, които Euronews препоръчва, са Слънчев бряг и Приморско.

 

„Ако търсите плаж за парти, отидете в Слънчев бряг. Пълен с нощни клубове и млади туристи от Европа, които искат да останат будни цяла нощ, Слънчев бряг е най-големият парти курорт на Черноморието.

Плажът е 5 километра слънчево удоволствие, през деня тук ще намерите и семейства с деца. Предлагат се и много водни спортове, ако търсите адреналин, както и сафарита с джипове, за да можете да разгледате околните планини и да усъвършенстване уменията си в стрелба с лък“, разказват авторите на статията за най-големия ни морски курорт.