Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Приморско взима участие на престижно изложение в Полша

Приморско за първа година ще вземе участие на една от най-значимите международни туристически борси в Полша – ТТ Warsaw. Престижното изложение ще се проведе от 24 до 26 ноември в полската столица.

 

Над 500 изложители от 50 страни ще вземат участие в туристическото изложение във Варшава. С атрактивни рекламни материали Приморско ще представи своя потенциал за развитието на туризма пред експерти в сектора от цял свят. Участието на морската община в борсата е предизвикано от големия интерес на полски туристи, които са посетили курортите в Приморско и Китен през изминалия летен сезон.

 

Приморско ще се представи и с изложба, която ще бъде подредена в Българското посолство в Полша. Арт паната, които ще покажат красотите на Приморско и Китен, са под наслов „Приморско – Перлата на Южното Черноморие“. Експозицията ще покаже обширните плажни ивици, археологическите и културните забележителности. Последното откритие на Приморско – златното съкровище също ще бъде част от изложбата. В изложбата ще бъдат представени по атрактивен начин и селищата с възможности за развитие на селски туризъм.