Български бизнесмен влезе в Съвета на Forbes САЩ

Категория: ИКОНОМИКА Написана от BurgasPress редактор Посещения: 235

 

 

 

Българин вече е част от елитната общност на Forbes САЩ. Калоян Валентинов Данчев, който е родом от София, стана член на Съвета за фирмено развитие.  Бизнесменът  ще допринесе за развитието на Forbes  с опита си, който има в сферите на туризма и технологиите. Именно там е  развил голяма част от професионалната си кариера.

В Общността членуват различни, доказали се в своята област експерти.  Те не само споделят  знанията си със своите колеги, а  и с публиката на изданието  -  с различни професионални статии и консултации относно теми, свързани с индустрията.

За професионалното развитие на Калоян Валентинов Данчев това не е без значение, напротив той изрази  удовлетворение и искрено желание да участва  по актуалните теми за екосистемата на предприемачите.

Калоян Валентинов Данчев е създател, президент и управител на Fidelis Marketing Group от 2013. Групата се занимава с промотирането и развитието на туризма на курортни комплекси в шест луксозни дестинации в цяла Латинска Америка. През всичките 8 години българският бизнесмен е търсил да повлияе позитивно на пазара,  а фокусът винаги е бил върху преживяването на крайния клиент.

„Чест е да бъда поканен за  член на специалната група на светилата от Съвета на Forbes.”, коментира Калоян Валентинов Данчев.

Желанието му е да предложи една международна визия на бизнеса, която резонира с професионалистите от целия свят. Опитът му  в тази индустрия и и любовта му към технологиите ще покажат  една различна гледна точка, която би искал да е ценна за читателите на Forbes.