Много скоро ще бъде емоционално и взривяващо на Морска гара Бургас.

Категория: ЛАЙФСТАЙЛ Написана от BurgasPress редактор Посещения: 105

 

TEEN BOOM FEST се завръща този август отново на Морска гара в Бургас, за да ви направи част от нещо Във второто издание на TEEN BOOM FEST Ви очакват – актуални влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри  и всички  те ще са офлайн.

Те срещнат със своите най-запалени почитатели. Това е моментът да се снимате с любимите идоли от мрежата, да вземете автограф или да си поговорите с тях, вместо в социалните мрежи, ще се докоснете до тях на морето. Ще можете да се докоснете до - Мъци, Арти, Чефо, Сандеф и Стела, Сузи и Рени, Алпер Чочев, Йоана Темелкова, Ивайло Захариев, Еляса, Светът на Ванката, Йоан-Петър и др.

Втората вълна на фестивала ще превърне Морска гара в жив, пулсиращ и искрящ фестивален град.

Освен най-следваните младежки вдъхновители, феновете ще могат да се срещнат, да пеят, танцуват и забавляват с любимите звезди като,  100 кила, Bili HlapetoxD3mo,Venzy, Torino&Pashata, Svet Radoslavof, Dara Ekimova,  Искрата и много др.

 

Най-яката публика на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от организаторите с много приятни изненади и съпътстващи събития. За да има вълнение и емоции, всички участници ще бъдат анонсирани един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават популярните лица от мрежата и сцената, е Безопасен интернет“с посланието “Знаеш преди да скролваш на Digital Scouts. Те са подготвили страхотна игра с  приложението Digital Scouts , Което можеш да свалиш от Google Play или App Store и да играем заедно на 21 и 22 август на ТЕЕN BOOM FEST на Морската гара в Бургас. Там ще откриеш тяхното специално Telenor кътче, където ще се срещнеш с най-известните български инфлуенсъри и ще научиш повече за безопасното използване на интернет! 

 

Каузата на организаторите е подкрепена от всички участници и партньори.

Генерален спонсор на събитието е Telenor Bulgaria.

Като партньори на събитието застанаха още : Sutherland, Scale Fokus Аcademy, Port of Burgas , Kare Disign,

Специален партньор на топ тийн събитието на лятото са радио и телевизия The Voice.