Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Един бряг, огрян от слънцето, те кани да избереш свободата си през лятото

Един бряг, огрян от слънцето, те кани да избереш свободата си през лято 2021 г., с интересни преживявания, спиращи дъха гледки, условия за релакс и възможности за парти на световно ниво. Това са част от посланията, залегнали в ново рекламно видео на най-големия курортен комплекс в България Слънчев бряг. 

Идеята за изработване и разпространение на видеото е на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД, а самият клип е реализиран от продуцентска компания „Междинна станция“. „Партньорството ни с „Междинна станция“ бе най-логичният избор. Именно те са продуценти на един от най-успешните сериали в последните години у нас, сниман в комплекса, а и отлично познават спецификите на Слънчев бряг“, обяснява Пламен Копчев, председател на съюз на собствениците на хотели. 

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, който често е определян като „парти на световно ниво“, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса. „Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД. 

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“. „Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт, знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг.