Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Деляна Цонева е новият председател на Бургаската регионална туристическа камара

Деляна Цонева е новият председател на Бургаската регионална туристическа камара (БРТК). Тя заменя на този пост Иван Иванов, който бе удостоен да бъде почетен председател на организацията в знак на признание за неговия цялостен професионален принос не само към БРТК, но и към туризма в България. Цонева е управител на апартхотел „Пенелопа палас“ в Поморие. 

„Поемайки поста след г-н Иванов отговорността е още по-голяма, но вярвам че заедно с колегите ще продължим все така упорито да защитаваме интересите на туристическия бранш”, коментира Деляна Цонева.

Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствен адрес до Иван Иванов.

 

„Като дългогодишен ръководител на Бургаската регионална туристическа камара Вие имате огромен принос за развитието на туризма в областта.
Смело мога да кажа, че сте част от историята на този важен за региона сектор. Свидетел сте както на много силни за туризма сезони, така и на години на трудни предизвикателства. Вашият опит е неоценим затова и представителите на бранша ви уважават изключително много. Сигурен съм, че като почетен председател на БРТК ще продължите да работите в подкрепа на регионалните политики в сферата на туризма“, се казва в поздравителния адрес до г-н Иванов от кмета на Бургас.

Изборът бе направен по време на годишното отчетно-изборно събрание. Новоизбраният Управителен съвет на БРТК се състои от 9 души, а Контролната комисия от трима.