Музикантите от „Déjà vu” представят първия си самостоятелен албум „Път към върха”

Музикантите от „Déjà vu” представят първия си самостоятелен албум „Път към върха”

Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от „Déjà vu” ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха". Събитието ще се състои на 1 май /сряда/ от 17:30 часа на откритата сцена в Експозиционен център „Флора“.

Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков от вокалното трио са подготвили незабравима вечер за бургаската публика.

Албумът „Път към върха” включва 15 песни. Осем от тях са български популярни песни с нови вокални аранжименти, седем са кавъри на световни поп и рок хитове. Талантливите момчета ще изпълнят песни на композиторите Тончо Русев, Зорница Попова, Светослав Лобошки, както и свои авторски песни на Мирослав Станчев.

Текстовете на песните са на Евтим Милошев, Костадин Филипов, Яна Вълчева и Георги Начев. Аранжиментите са на Руслан Карагьозов, Алекс Нушев и Свеовслав Лобошки.

Песните от концертната промоция на албума „Път към върха Déjà vu ще изпълнят на български, английски, италиански и испански език.

Първият самостоятелен албум на талантливите момчета се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и ще е част от съпътстващата програма на Националната изложба на цветя „Флора Бургас 2024“

1. IlMondo - cover

2. "Нещо невероятно"

3. "Buleria“

4. "Всичко е музика"

5. "Смесени сигнали"

6. RiseLike a Phoenix

7. "Обич за обич"

8. I m StillStanding

9. "Този вид любов"

10. Saraperchetiamo

11. YouRiseMe Up

12. "Лале ли си, зюмбюл ли си"

13. GrandeAmore

14. "Любовта не е игра"

15. "Път към върха"

На 10 май вокално трио Dejavu заминава за 20-дневно турне в Канада. To включва осемте най-големи града в северната страна – Торонто, Монреал, Отава, Ванкувър, Калгари, Квебек, Ниагара, Киченър. Инициативата е по покана на българската общност там и се подготвя от началото на тази година. 

  • На 05.10 от 12:00 часа на площад “Тройката” (пред магазин “Триа Сити Център”), за петнадесета поредн...
  • С най -яките хитове на Криско ще се забавляват всички присъстващи на петия рожден ден на най-любимия...