Къмпинг фестивалът на Морска гара продължава и днес с атрактивни демонстрации и изненади

Къмпинг фестивалът на Морска гара продължава и днес с атрактивни демонстрации и изненади

С къмпинг фестивала Explore the world 2024 официално бе даден старт на сезона на фестивалите в Бургас. Мащабното събитие, което се провежда този уикенд на Морска гара, събра стотици пътешественици, къмпингари и почитатели на алтернативния туризъм от цялата страна.

Сред атрактивните експонати е кемпер, произведен в Швейцария в една-единствена бройка през далечната 1969 година. Въпреки, че е на цели 55 години, автомобилът и до днес впечатлява с изключително луксозното си изпълнение.

„Аплодисменти за тази изключителна идея на г-жа Михалева. Благодаря й за енергията и криейтива за реализирането на този фестивал. С него поставяме началото на активния летен сезон. Да покажем, че възможностите на Южното Черноморие са страхотни", каза кметът Димитър Николов. С него на сцената се качи и кметът на Приморско Иван Гайков, който съобщи, че през септември в южната община също ще има кемпер фестивал.

Програмата продължава и днес с атрактивни демонстрации на Международната регата „Порт Бургас“, вкусна храна, крафт бира и хубава музика.

  • На 05.10 от 12:00 часа на площад “Тройката” (пред магазин “Триа Сити Център”), за петнадесета поредн...
  • С най -яките хитове на Криско ще се забавляват всички присъстващи на петия рожден ден на най-любимия...