Изявената адвокатска фамилия Кожухарови изпращат абитуриентка

Изявената адвокатска фамилия Росен и Даниела Кожухарови изпращат абитуриентка. По-малката им дъщеря Мила завършва с отличие 12-и „Д“ клас на Търговската гимназия в Бургас със специалност „Икономика и мениджмънт“ и два езика – английски и руски. Професионализмът и страстта, с която родителите й упражняват адвокатската професия обаче са успели да запалят искрата в нея и Мила е решена да продължи професионалния си път с „Право“. В момента отличничката се готви за кандидат-студентски изпити и се надява да бъде приета в Софийския университет още на първо класиране.

За крехката си възраст амбициозното момиче показва, че пред него няма недостижима цел. Освен отличните оценки и активното си участие във всички мероприятия на Търговската гимназия, през последните пет години Мила се изявява в мажоретния състав на училището, като през последната година става негов капитан. Има сериозна заслуга и за перфектната хореография, с която мажоретките събраха погледите на родители и ученици по време на изпращането вчера. (ВИЖ ВИДЕОТО).

Бургазлии познават Мила и в друга светлина – преди няколко години красавицата се яви на конкурса „Мис Бургас“, където бе сред най-атрактивните участнички. През летните ваканции младото момиче работи като аниматор в Слънчев бряг. По-голямата й сестра Теодора също върви смело по пътя към мечтите си. Тя вече завърши „Международни отношения“ в УНСС, а скоро ще бъде магистър по „Маркетинг“.

Екипът на BurgasPress пожелава на Мила попътен вятър и смелост да сбъдне всяка своя мечта!

 

  • На 05.10 от 12:00 часа на площад “Тройката” (пред магазин “Триа Сити Център”), за петнадесета поредн...
  • С най -яките хитове на Криско ще се забавляват всички присъстващи на петия рожден ден на най-любимия...