Тематични уикенди и богата анимация предлага Хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт

Вълшебството да си на първа линия и само на крачка от морето. Незабравими изгреви и романтични залези предлага в пакет Хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт ***, който се намира до плажа на китното черноморско градче Ахелой. Вдъхновяващите гледки от терасите са бонус за всеки, избрал да прекара ваканцията си в комплекса!

Разположен е на терен от 36 000 кв.м. Състои се от няколко сгради с общо 600 апартамента, както и с обширни свободни пространства около сградите: зелени площи за отдих, алеи за разходка, паркинг.

Тематични уикенди и фестивали

Хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт *** предлага едно изцяло ново преживяване за лято 2024 за всеки, решил да прекара лятната си ваканция в него. Тематичните уикенди, арт събития, младежки лагери ще са малка част програмата.

Наближава сезонът, в който приключенията са задължителни, енергията ни завладява и всичко е възможно! От средата на юни започват младежките събития Girls camp, в които екипът ще помогне на дамите да преоткрият женската си енергия, докато се забавляват и създават нови приятелства. Малко след това от комплекса са предвидили и Fit camp събития, с които всеки може бързо да влезе във форма, докато се наслаждава на шума на вълните.

Не на последно място концепцията за добра лятна почивка включва и децата - те ще се забавляват със зумба, творчески ателиета, а защо не и организирана разходка из био градини в Каблешково, собственост на комплекса.

Био храни в ресторантите на МИДИЯ Фемили Ризорт

За високото качество на вашата почивка, фермерите на хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт се грижат с прясна и жива храна - откъсната преди минути от плодовите и зеленчукови градини на комплекса, току-що изваден от питата мед и прясно приготвен хляб. Можете дори да планирате здравословно и диетично меню с гарантирано чисти продукти. Комплексът разполага с два ресторанта, специален кът за споделена кухня, бар и супермаркет.

Екипът държи на изрядната чистота и хигиена. Персоналът се грижи за всеки детайл, стаите са оборудвани с всичко необходимо за вашия комфорт. Апартаментите предлагат и кухненско обзавеждане, в случай, че решите да споделите деня си в стаята с храна и напитки, доставени от вас.

Отлична база за събития и конференции

Базата предлага отлична възможност за провеждане на конференции, сватби, обучителни семинари, както и извънкласно обучение на любознателните деца. На разположение са десетки зали и открити пространства. 

  • На 05.10 от 12:00 часа на площад “Тройката” (пред магазин “Триа Сити Център”), за петнадесета поредн...
  • С най -яките хитове на Криско ще се забавляват всички присъстващи на петия рожден ден на най-любимия...