Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на ГЕРБ-Бургас в Поморие

 

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб  Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на бургаската структура на партията. Събитието ще се проведе на 30 март (събота) в Гранд Хотел „Поморие“ в гр. Поморие и ще започне от 12 часа. На дискусията ще присъстват народни представители, кметове, общински съветници, председатели на клубове, членове и симпатизанти на партията.

В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе  лекция, свързана с актуалната политическа обстановка в страната и предизвикателствата към България и Европа през призмата на предстоящите евроизбори. След него политологът Румяна Коларова ще коментира българският политически процес в условията на демокрацията. Участие в областния семинар ще вземе политологът Антон Тодоров с лекция „Фалшивите новини: манипулативни техники в контекста на европейските избори“. 

Депутатът и политолог Тома Биков ще представи „Успешната предизборна кампания – анализ на допуснатите грешки, силни страни и работещи механизми. 

 

По време на областния семинар ще бъдат връчени членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в област Бургас.