Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Гигантски атракционен комплекс ще бъде изграден в Морската градина в Бургас

Морската градина на Бургас е локацията, избрана за съоръжението Adventure Hub, което ще поникне под формата на гигантско магическо дърво в красивия парк. Над 100 общини кандидатстваха за двете съоръжения за Активно забавление, които “Уолтопия” ще изгради в България. През месец юни компанията обяви, че поради големия интерес, ще разшири програмата си за инвестиции в страната, за да включи повече общини. През изминалия месец екипът на “Уолтопия” детайлно е оценявал различните локации достигнали до финалния кръг на инициативата.

Първата избрана и официално обявена, е кандидатурата на гр. Бургас, където ще бъде изградено “Дървото” на “Уолтопия”. То ще достави здравословно забавление на деца и възрастни, в нов за света формат. “Дървото” е вид Adventure Hub - атракционен комплекс, съчетаващ в себе си много различни забавления. Всъщност това е най-впечатляващата разработка на “Уолтопия”, която за първи път ще се появи именно в родината на компанията.

Съоръжението е с огромен мащаб и височина от 26 метра. То включва въжен парк с препятствия и детски стени за катерене, които са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво.