Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Много емоции и висок адреналин на традиционния събор в Трояново в края на април

Много емоции обещава традиционният събор в село Трояново тази година. Събитията започват от 29 април и продължават до 1 май включително.

И трите фестивални дни ще предложат на местните жители и гостите на населеното място много състезания и музикални прояви. За любителите на екстремните удоволствия са традиционните състезания с АТВ, които ще започнат от 10.30 часа. Награждаването, което включва парични премии за първите трима класирали се, е предвидено за 17.00 часа. От 19.00 часа ще започне и големият концерт с участието на оркестър „Веселие“.

На следващия ден, 30 април програмата продължава с офроуд състезанието „Трояново“ 2023. От 18.30 часа е предвиден спектакъл с коледари, лазарки, кукери, с ритмите на ТА „Здравец“ с ръководител Димитрина Бакалова и поп фолк дивата Юнона. Празничната вечер ще завърши с нестинарски игри и пищна празнична заря.

Последният ден на събора е посветен на творчеството на най-малките, които могат да се включат в състезание за най-добра детска рисунка. Няма да мине и без първенство и очакваните народни борби.

Всеки желаещ е добре дошъл, приветстват организаторите от Община Камено.