"Дея Волей" остава лидер, след лична трагедия либерото с плакет за мъжество

"Дея Волей" остава лидер, след лична трагедия либерото с плакет за мъжество

"Дея Волей" с нова категорична победа във волейболното първонство, този път срещу Монтана с 3:0. Бургаският тим продължава като едноличен лидер със 17 победи в Суперлигата.

На мача от името на Община Бургас заместник-кметът с ресор "спорт" Манол Тодоров връчи на Мартин Иванов почетен плакет за проявено мъжество и характер, след личната огромна трагедия, която го сполетя. Миналата седмица той загуби в катастрофа баща си, а няколко часа след това излезе срещу "Левски" и бе в основата за победата, бе избран за най-полезен играч на мача. 

"Да загубиш баща си по нелеп начин и да излезеш да изиграеш мач, в който не просто си добър, а си избран за играч на мача! Снощи от името на Община Бургас връчих на либерото на "Дея спорт" Мартин Иванов почетен плакет за проявено мъжество и характер! Марто загуби в катастрофа своя баща, а няколко часа след това излезе срещу "Левски" и бе в основата за победата на нашите волейболисти, дори беше избран за MVP (най-полезен играч). Това, което му казах вчера е "ти си пример на хиляди бургаски деца, продължавай".

Днес е срещата на жените на "Дея" с "Хектор" София от 18 часа, пак в зала Младост.

 

  • Черноморец Бургас елиминира Етър Велико Търново в турнира за Купата на България. “Акулите” на Анге...
  • Черноморец победи Нефтохимик с  3:0  в регионалния финал от турнира за Купата на България. Двубоят с...