6 мача за 22 дни от Супер Волей и евротурнирите ще изиграе "Дея Спорт", първият е утре

6 мача за 22 дни от Супер Волей и евротурнирите ще изиграе "Дея Спорт", първият е утре

6 мача за 22 дни ще изиграят волейболистите на "Дея Спорт". Сгъстената програма, включително свързана и с пътувания в този период до Варна и Никозия ще затрудни учебно-тренировъчния процес, водена от опитния наставник Франческо Кадеду.

Два от двубоите са за евротурнирите срещу кипърския "Омония" Никозия от 1/16 финалите за купата на СЕВ.
Поредицата от срещи стартира от утре, вторник. От 18.00 часа в зала "Бойчо Брънзов" е мачът срещу пловдивския "Локомотив Авия" от третия кръг в Супер Волей. 

Билетите за вход ще бъдат на цена от 5 лева. Привилегията да влизат безплатно ще имат деца и пенсионери.
На мача утре официално ще бъде отбелязан края на кариерата на бившия национал Николай Учиков.
207-сантиметровият диагонал ще предаде фланелката си с №7 на талант от школата на "Дея Спорт, с който постигна впечатляващи успехи, купа на България, бронзови медали от Супер Волей, финали за Суперкупата на България и участие в евротурнирите.

Очакваме любителите на волейбола от Бургас и региона да ни подкрепят срещу пловдивския "Локомотив Авия" по пътя към третата поредна победа за нашите момчета в Супер Волей, заявиха от бургаския клуб.
Сгъстената програма на "Дея" предвижда още гостуване на "Черно море" във Варна на 3 ноември, дерби у дома срещу шампиона "Левски" на 8 ноември, следва гостуване в Никозия на местния "Омония" за първи 1/16 финален двубой от турнира за купата на СЕВ. Този мач е на 12 ноември.

На 16 ноември е градското дерби между "Нефтохимик" и "Дея Спорт". Дългата серия от срещи приключва на 20 ноември, когато в Бургас ще гостува "Омония" Никозия за мач - реванш от евротурнирите.

 

  • Черноморец Бургас елиминира Етър Велико Търново в турнира за Купата на България. “Акулите” на Анге...
  • Черноморец победи Нефтохимик с  3:0  в регионалния финал от турнира за Купата на България. Двубоят с...