Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Стефан Илчев стартира първото си национално турне от Бургас

Първите самостоятелни концерти на талантливия бургаски изпълнител Стефан Илчев вече имат своите дати.

Дългоочакваното национално турне на един от най-големите български гласове е с начална точка Бургас. Събитието ще се състои на 20 юни в Летния театър, а билетите вече са в продажба. Всеки, който иска навреме да се сдобие с ценните пропуски, може да ги намери на касите на EasyPay или на този линк: https://epaygo.bg/6663458393

Музикантът, които от известно време не живее в България, ще се завърне специално, за да изнесе поредица от концерти в големите областни градове. Победителят от седмия сезон на най-гледания формат за имитации в родния ефир ще покаже пред почитателите си своята безгранична любов към музиката, професионално точни изпълнения, поднесени атрактивно и модерно - едно музикално преживяване съобразено със световните музикални стандарти.

„Сега му дойде времето. Тази крачка е много важна за мен, дълго време събирах кураж, за да представя музиката, която правя по най-добрия начин.”, споделя дуетната половинка на Тони Димитрова.

На 23 юни певецът ще бъде на живо пред публиката във Варна, а още на следващия ден ще изнесе концерт във Велико Търново. Стара Загора ще посрещне изпълнителя на 27 юни.

След лятната ваканция следват концертите в Пловдив – на 17 септември в Античен театър, и в София – на 7 октомври в зала 1 на НДК.