Студенти по педагогика с шанс за платен стаж в детските градини в Бургас

Студенти по педагогика с шанс за платен стаж в детските градини в Бургас

Студенти по педагогика от бургаските университети, както и завършили млади учители, влизат в детските градини в Бургас през лятото, за платени стажове, финансирането на които ще бъде поето от общината, съобщиха от администрацията. 
Освен натрупването на ценен опит, това ще осигури непрекъсната работа на бургаските детски градини през лятото и ще гарантира спокойствие за родителите, когато са на работа.
Така скоро завършили учители и студенти по педагогика ще имат възмжност да започнат работа в реалната практика, а работата им ще бъде призната като стаж.
Стажовете са платени и ще бъдат в периода юли-септември, уточняват от общината.
Студентите-стажанти ще работят под ръководството на наставници, а директорите ще имат възможност да избират доказалите се млади специалисти за временна или постоянна позиция.
В програма „Заедно за образованието“ могат да се включат специалисти педагози с квалификация „детски учител“, студенти 4, 3 и 2 курс от специалности „Предучилищна педагогика“, „Предучилищна педагогики и чужд език“ и „Начална и предучилищна педагогика“, както и студенти от магистърски програми, даващи квалификация „детски учител“.
За допълнителна информация:
Отдел „Образование“, Община Бургас - e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Координатор на програмата: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Cпopeд изнeceнaтa oт Coфийcĸия yнивepcитeт "Cвeти Kлимeнт Oxpидcĸи" инфopмaция, cлeд oĸoнчaтeлнoтo ĸ...