Манол Тодоров е новият зам.-кмет в Бургас с ресори "Спорт и туризъм"

Манол Тодоров е новият зам.-кмет в Бургас с ресори "Спорт и туризъм"

Манол Тодоров е новият заместник - кмет на община Бургас с ресор "Спорт и туризъм". Той встъпва в длъжност от днес.

Манол Тодоров е Национален координатор на Сдружение “SOS-ПТП”, посветено на безопасността на движение по пътищата, организиращо кампании, свързани с пътната безопасност. Бил е мениджър по спортен анализ и връзки с обществеността в ПСФК „Черноморец Бургас“. Работил е и за ПФК "Нефтохимик". Заминава се с туризъм.

Тодоров е инициатор на общинската програма "Спорт за всяко бургаско дете".

„Малко след като бях избран за втори мандат в ОбС-Бургас, получих покана лично от кмета на града г-н Димитър Николов. Поканата беше да поема позицията заместник-кмет в ресорите "Спорт и туризъм". Поканата е чест за мен и доказва, че в изминалите 4 години съм показал добра работа и е оценка за моите действия в отминалия мандат.

Често ме питате, защо се занимавам с политика. Мисля си, че всеки, който се занимава с политика, трябва да има една-единствена цел и тя е да успее да реализира своите идеи и политики! Тази реализация може да се случи ако участваш в управление. Това е истината. Именно заради това приех поканата и поемам тази изключително отговорна позиция“, написа в профила си в социалните мрежи Тодоров и допълва:

„Ресорите, които поемам са нещо, с което съм се занимавал дълги години. Аз съм от спортно семейство, бивш спортист съм, работил съм дълги години в различни спортни клубове и смея да твърдя, че познавам всеки един проблем в тази сфера и заедно със спортната общественост в Бургас ще търсим път за тяхното разрешение! Най-важната ми мисия в спорта ще е да постигна ОБЕДИНЕНИЕ и ЕДИНОМИСЛИЕ!

За туризма мога да говоря много, но най-важното е, че последните няколко години се развивах и в тази сфера, като въпреки трудните години на ковид, война и инфлация, заедно с колегите ми успяхме да реализираме изключително успешни туристически продукти. Тук приоритетите за Бургас са ясни и от днес започвам работа за тяхното постигане!“

 

 

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...