Димитър Найденов: Гласувайте, само така ще прекъснем спиралата от нови и нови избори (ВИДЕО)

„Не се изморявам, защото вярвам в това, което правя и вярвам, че България може да бъде правова и справедлива държава, каквато всички граждани заслужават“. Това каза пред камерата на BurgasPress кандидатът за народен представител от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Роден и израснал в Бургас, предприемачът е убеден, че най-добре би могъл да защитава правата на съгражданите си в парламента.

В подкрепа на твърдението му е фактът, че той всеки ден е сред хората, среща се с тях, изслушва проблемите им и не се изморява да ги убеждава, че има надежда.

„За последните три години, участвам в 7 предизборни кампании, прекарвам всеки ден от 10:00 до 18:00 часа на площада прав, без да сядам, да разговарям с хората. Това означава, че за последните три години седем месеца аз съм бил прав на площада. Не се изморявам, защото вярвам в това, което правя и вярвам, че България може да бъде правова и справедлива държава, каквато всички граждани заслужават“, категоричен е Найденов.

По думите му, един от най-често задаваните въпроси от гражданите е, защо България е най-бедна и корумпирана в Европа.

„Моят отговор е – защото от 100 души, 70 не гласуват. Когато ние се научим да гласуваме, ще произведем легитимно управление на държавата, което ще може да изведе страната по-напред. За да излезем от този застой и тази непрекъсната спирала на нови и нови предсрочни избори и да сложим край на политическата криза, лекарството срещу тази болест е високата избирателна активност. Моля съгражданите ми от Бургаска област и от град Бургас да излязат и да подкрепят мен Димитър Найденов с бюлетина номер 14 и преференция 102 от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“, призовава бургазлията.

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...