С грижа за региона и малките населени места ГЕРБ Бургас закри кампанията си в Приморско (ВИДЕО)

С грандиозен концерт в Приморско кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС закриха предизборната си кампания, предаде репортер на BurgasPress. С тях на сцената се качиха кметът на Бургас Димитър Николов, домакинът на събитието Иван Гайков, кметът на Поморие и областен лидер на ГЕРБ Иван Алексиев и кандидатът за евродепутат Борислав Киров, който е жител на Приморско. Силният отбор а ГЕРБ пое ангажимент пред избирателите си, че приоритет в следващия парламент, ще са проблемите на малките населени места и Бургаския регион. На събитието присъстваха кметовете и на останалите населени места- кметовете на Царево – Марин Киров, на Камено – Жельо Вардунски, на Айтос Васил Едрев и на Малко Търново Илиян Янчев.

„До мен е перфектният, амбициозен и мотивиран отбор на ГЕРБ-СДС, който ще спечели парламентарния вот и ще работи за нашия регион. Умишлено сме в Приморско да закрием кампанията, защото в следващото НС поехме ангажимент малките населени места да са приоритет в нашата програма. Транспортната свързаност, общ туристически продукт, интегриране на дейностите в целия Бургаски регион, с мощната подкрепа на кметовете на ГЕРБ в Бургаска област и по Черноморието, ще направим така, че жизненият стандарт в нашия регион и качеството да се подобрят. Аргументирано разказахме на избирателите какви ангажименти поемаме и как ще ги изпълним, показахме какво сме свършили. Нашите опоненти останаха безлични и се разтопиха във времето и в пространството“, каза бургаският кмет Димитър Николов.

„Вашата подкрепа е изключително важна за нас и тя е в основата на нашата мотивация. Нека продължим напред все по-обединени, водейки се от идеята за стабилен регион, в стабилна държава, в стабилна Европа! Благодаря ви от сърце за честта да закриете кампанията си тук“, заяви своеобразният домакин на събитието Иван Гайков.

„В момента сме тук, за да сложим официално финал на предизборна кампания, но това е символично, защото за нас е ежедневие да сме по места, а не само по време на избори. Няма да спрем да бъдем между хората, защото имаме една кауза – Бургас и регионът. Чуваме и знаем основните въпроси и проблеми на хората. Знаем, че избирателите са объркани. Затова е нужен отбор, който със знания, опит и енергия да дава решения. Защото проблемите вече не търпят отлагане, три години нестабилност стигат. ГЕРБ-СДС винаги сме държали на думата си с грижа преди всичко за гражданите“, отбеляза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 2 МИР - Бургас Жечо Станков.

С увереност в победата на сцената излезе и областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев.

„През последните три години всички се нагледахме на хаос и безвремие. За да променим всичко това, в неделя нека да гласуваме с бюлетина 22 за народни представители и евродепутати. Разчитаме на вас, на доверието, което сте ни давали през годините, защото сме доказали, че няма да ви подведем. Нека и този път получим подкрепа за стабилна България в сигурна Европа“, заяви Алексиев.

„За мен е особено удоволствие да закрием предизборната кампания именно тук – в Приморско, при вас - моите приятели, съседи, съграждани. Аз съм част от ГЕРБ и от най-голямата европейска партия ЕНП, но повече от всичко съм част от вас . Именно от тази позиция участвам в тези избори, защото смятам, че всяко едно населено място, всеки един човек трябва да има самочувствието и възможностите на европеец.“, каза кандидатът за евродепутат Борислав Киров.

От своя страна Любен Дилов – син подчерта, че всички, които са в листата на ГЕРБ-СДС за тези избори, са доказани професионалисти и заслужават подкрепа.

„Имаме страхотен отбор от представители на местната власт, не знам кой друг регион в страната може да се похвали с това. Онзи ден акад. Денков размяташе някакви листчета как имало 200 млн. лв. за Бургас. Можеше да има и 500 млн., но Асен Василев беше дал ден и половина, за да се внесат проектите. Местната власт беше абсолютно готова с изключително професионално подготвени проекти, защитени и мотивирани. Този отбор няма кой да го победи!“, заяви Любен Дилов.

След официалната част площадът в Приморско беше огласен от хитовете на вечните „Диана Експрес“, след което за настроението на присъстващите се погрижи и любимецът на тийнейджърите Венци Венц. 

Очаквайте подробности!

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...