Борисов: Този парламент не произвежда нищо, освен да се изявява безплатно по медиите

Борисов: Този парламент не произвежда нищо, освен да се изявява безплатно по медиите

„Дори в религията е казано, че денят е за работа, а нощта за почивка. Аз вчера съм имал пет посланика, един преговарящ за Европа и външна комисия“. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо, освен да ползва безплатната ви възможност да се изявява по медиите. И нищо няма да произведе повече, защото от сутринта се занимавам с безводието по Делиормана. Водопроводът от Русе през Разград, Търговище, Шумен и още 4-5 по-малки града не се прави. Някъде стигна до Лозница по мое време, ако си спомням. Язовирите са на 50% пълни, 30% са тиня. Ние продължаваме да използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно", посочи Борисов.

"Вчера разбрах, че в 10:15 ч. докато бях с посланиците, свърши парламента. Така ли трябва да работим през август или да излезем да си гледаме партиите... От вчера говоря и миналата седмица, партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Ако има нещо спешно ще го подкрепим, да се направи, но да имитираме работа каквато имитираме месец и половина, само да се използва безплатна медийна реклама, ми се вижда грешно... По-добре да отидат всички да си гледат партиите, защото тук някой им саботира нещо", добави лидерът на ГЕРБ.

 

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...