Коалиция ГЕРБ – СДС закри кампанията си: Подкрепата за листата с номер 18 е подкрепа за проектите и решенията за Бургаски регион

Коалиция ГЕРБ-СДС закри кампанията си с ясни послания и ангажименти за 13-те общини в областта. Днес кандидатите за народни представители се събраха на шатрата до Часовника в Бургас, за да се срещнат финално с граждани и избиратели,  да ги призоват най-вече да излязат и да гласуват в неделя /27 октомври/. Най-важното послание бе след тези парламентарни избори е да има стабилно правителство.

Сред поетите ангажименти от ГЕРБ-СДС са безплатното саниране за всички, по-добра пътна свързаност в общините, откриване на нови  работни места, подкрепа за младите, ГКПП Малко Търново, изграждане на Южен обход на Бургас, Кръвния център в Бургас, разкриване на нови факултети във висшето образование, изграждане на рибарски пристанища в морските общини, магистрала Черно море, основен ремонт на Ришки проход и на Дюлински проход, както и изграждане на нови индустриални зони.

„Крайно време е да има редовно правителство. Подкрепата за листата на ГЕРБ-СДС с номер 18 е подкрепа за проектите и решенията за Бургаски регион. Призовавам моите съграждани и жителите на Бургаска област да гласуват за хората, които ще свършат работа, за хората, които поемат отговорност, за хората, които могат да направят така, че регионът да се развива - да се изграждат четирилентовите пътища, болници, училища, морските възли, индустриални зони и т.н. Защото сме в началото на една сериозна икономическа рецесия и трябва да мислим за хората. Желаем нещо просто – да живеем по-добре от днес. Направете така, че с Вашата подкрепа нашият регион да се развива, да има перспектива, младите хора да искат да останат тук, а тези, които не живеят тук – да пожелаят да дойдат и да се заселят в Бургаски регион.

Имаме страхотни идеи. Заставам с името си зад всеки един проект в Бургаски регион, ще се боря всички те да се реализират. Мисля, че това е нещо, от което аз разбирам и смятам да съсредоточа работата си за бъдещето развитие на региона. Вече няма граници между общините, трябва да мислим за всички еднакво – за всяко едно населено място. Висока мисия си поставяме.“, каза водачът на листата Димитър Николов.

Сред обещаните ангажименти за общините в областта са:

 

Царево:

Нова спортна зала

Изграждане на ново пристанище

Малко Търново:

Изграждане на малки пречиствателни станции по населените места

Развиване на селския туризъм и културния туризъм в общината

Приморско :

Основен ремонт на пътя Ново Паничарево – Веселие – Ясна Поляна

Изграждане на вълноломна стена в Приморско

Брегоукрепване в Китен 

Созопол:

Основен ремонт на моста на входа на Черноморец

Цялостен ремонт на пътя Созопол – Бургас

 

Средец:

Нови водопроводи, качествена питейна вода в община Средец

Нова канализационна мрежа в селата

Камено :

Рехабилитацията на пътната мрежа

Подмяна на ВиК мрежа в малките населени места

Продължаваме разкопките на крепост Русокастро и популяризирането ѝ

Основен ремонт на пътя Тръстиково – Константиново

Ремонт на отсечката АМ „Тракия” - Камено - Братово

Карнобат:

Изграждането на обходен път в Карнобат

 

 

 

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...