Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Жена от Монтана рекордно отслабна наполовина за 5 месеца

32-годишната Стилияна Антонова разделя живота си на две – преди и след програмата „Гарабитов“. И има защо – от 110 кг само за 5 месеца тя вече е 62, цели 48 кг по-слаба.  

Проблемът с теглото за Стилияна от Монтана започва с първата и бременност, когато е на 21 години. Дотогава тя поддържа 63 кг – нормални за височината и - 171 см. След втората бременност кантарът и се закотвя на 119 кг и не мърда оттам цели 11 години. 11 години мъка, споделя Стилияна. Тя опитва различни диети, като при последната за 1 година и 4 месеца успява да стопи 9 кг. Този резултат е нищо, подчертава дебело тя.

„Истинското добро започна на 21 октомври 2016 г., тази дата е сакрална за мен, защото стартирах програмата на Иван Гарабитов, българският гуру на здравословното отслабване. Затова разделям живота си на лош – преди пиенето на палмовия дървесен сироп от център „Гарабитов“ и на добър – след това“. Стилияна говори с такъв ентусиазъм за чудото на програмата „Гарабитов“, че непрекъснато „заразява“ и други нуждаещи се от нея. Тя работи като фризьорка и вчера, например, е изтъкнала и финансови доводи пред своя клиентка, освен видимо рекордно вталената си фигура. За 14 дни, колкото е пълната програма пиене на дървесния концентрат без ядене, цената на сиропа е 3 пъти по-евтина от храната, която обикновено човек консумира. „Сиропът е течна храна, която изхвърля токсините и отслабваш, чувстваш се пълен със сила и енергия, буквално те подмладява“, говори със суперлативи Стилияна. Тя е категорична, че програмата „Гарабитов“ възстановява нарушения метаболизъм, една от основните причини за дебелеене.

Всъщност тя прилага веднъж пълната програма „Гарабитов“ без храна, а след това само 1 път на седмица приема единствено сиропа или замества вечерята с него. И така в края на април е вече почти наполовина по-лека – отслабнала е цели 48 кг за 5 месеца.

„На 21 юни мисля да мина още веднъж само на сиропа – за 7 дни. Искам да стана 57 кг“. Със сигурност Стилияна ще успее, защото, както тя самата казва важното е да поискаш.

„Влюбена съм в натуралния палмов дървесен сироп“, признава амбициозната млада жена от Монтана, която освен, че работи, гледа 2 деца, но и в момента следва за акушерка. „Той ме спаси от килограмите, които са болест. Вече нося дънки – 28 номер, преди ходих с огромни туники. Благодарна съм, че има център „Гарабитов“ в България, защото сега аз вече наистина живея, а не живуркам, не се срамувам да изляза с приятели и да отида и на плаж“.