Ограничават движението по АМ Тракия край Бургас

Ограничават движението по АМ Тракия край Бургас

Ограничават от днес движението по автомагистрала “Тракия” в района на Бургас. В дните до 2-ри април ще се извършват ремонтни дейности на фуги на мостово съоръжение. От Агенция пътна инфраструктура съобщават, че се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

От днес до 2-ри април се променя организацията на движение в посока София при 351-ви км на АМ „Тракия“. Причината е ремонт на фуги на мостово съоръжение. Трафикът за София се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи се ограничава движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът е много по-интензивен.

От Агенция „Пътна инфраструктура“, цитирани от БНТ, поднасят извинение на шофьорите за причиненото неудобство и апелират водачите да пътуват с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.