Предстоящо в експоцентър „Флора"

 

Маркетирай СЕ

10 февруари 2019 г. - от 11:00 до 17:00 ч.

ShortCut | events & networking организира семинар, озаглавен Маркетирай СЕ! Събитието има за цел в увлекателна, интерактивна и визуализирана форма да анализира спецификата на маркетинговите похвати, въз основа на най-добрите практики и нови тенденции. Както и да повиши уменията и знанията на участниците за онлайн продажбите, посредством най-новите методи и похвати. 

Пред аудиторията ще застанат едни от най-изявилите се компании и личности в бранша.

За повече информация Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

https://www.facebook.com/events/1217290311756096/

 

КАМЕРЕН КОНЦЕРТ 

За първи път на българска сцена немското дуо Иван Петров (кларинет) - Джихе Лий (пиано) ще представят на бургаска и поморийска публика една разноцветната и вълнуваща програма с включени композиции от знаменити руски, френски и испански композитори от началото на ХХ век.

Концерти:

14 февруари, петък

18:00 часа

Читалище "Просвета 1888"

гр. Поморие

и 

16 февруари, събота

18:00 часа

Експозиционен център "Флора"

гр. Бургас

 

Иван Петров - кларинет 

Иван Петров е роден в град Поморие. Той завършва своето средно образование в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас в класа на Христо Кожухаров, след което продължава своето обучение в "Hochschule für Musik", гр. Майнц, Германия, в класа на проф. Феликс Льофлер. Иван Петров концертира редовно като солист, оркестрант и камерен музикант в България, Германия, Швейцария, Италия, Испания. Той е носител на награди от много национални и международни конкурси, както и стипендиант на Deutschlandstipendium за изключителни постижения в областта на музиката към Johannes Guttenberg Universität, Майнц. 

Свири като солист под съпровода на Бургаска Филхармония и на фестивала "Моцартови празници" - гр. Правец. 

През сезон 2016 / 2017 е част от състава Jungen Ensemble Philharmonie към Държавен театър Майнц, след което е ангажиран на позицията "Соло кларинетист" в проект към същия театър за следващите два сезона. 

 

Джихе Лий - пиано

Джихе Лий е родена в Сеул, Република Корея. На 4-годишна възраст започва да изучава пиано. Тя завършва своето средно образование в "Училище по изкуства Сунхуа" в родния си град Сеул, а след това заминава за Германия, където завършва своята бакалавърска степен в Hochschule für Musik Детмолд при проф. Алфредо Перл и проф. Боб Ферщег. Тя продължава своето обучение в Conservatorio "Luca Marenzio" в Бреша, Италия, а по - късно и в Магистърската програма на Hochschule für Musik Майнц в класа на проф. Томас Хел. Тя е редовен участник в майсторските класове на: проф. Ото Герлинде (Ваймар), проф. Андреа Фрьолих (Кьолн), проф. Кристиан Пол (Лайпциг), Манфред Леуте ( Берлин ), проф. Бернд Глемзер (Вюрцбург). 

Концертира редовно в Корея, Япония, Италия и Германия. 

Тя е носител на многобройни награди от международни конкурси, сред които: "Czerny Competition", "The Music Art Evaluation Competition" и много други. 

Майсторските класове в Корея, които тя организира, са увенчани с голям успех, интерес и многобройни кандидати. 

 

 

 

 

 

Информационни срещи на тема "Моето образование в чужбина - прием 2019"

16 февруари 2019 г., от 10:00 до 17:00 ч.

Cool Travel - Моето образование в чужбина, те кани на информационни срещи на тема "Моето образование в чужбина - прием 2019" на 16 февруари в Експозиционен център Флора Бургас.

 

Събитието ще се проведе между 10 и 17 часа и ще предостави ценна информация от професионални образователни консултанти и представители на университети от чужбина. 

 

От организаторите: Заповядай сам, с приятели, съученици или родителите си, за да разбереш повече за ТВОЕТО бъдеще и възможностите ти за образование зад граница. Независимо кой клас си и коя е желаната от теб държава, ние ти предлагаме индивидуален подход и пълна информация относно необходимите документи, сроковете за кандидатстване, възможностите за финансиране на образованието, стипендии, настаняване и други. 

 

Ще ти представим конкретни университети и ще ти разкажем за престижните учебни заведения във всяка страна, ще можеш да направиш безплатен тест за определяне на нивото ти на английски език, както и тест за професионално ориентиране, за да разбереш накъде да се насочиш. Освен това, ще си тръгнеш обогатен със знания и материали, които ще ти помогнат по твоя път на обучение - последното издание на наръчника за кандидатстване на Cool Travel за образование в чужбина с важна информация за всеки ученик. 

 

 

 

 

Очакваме те с предварителна БЕЗПЛАТНА, но задължителна регистрация, на http://bit.ly/2x1GgDB!

 

ВАЖНО: Един от регистриралите се ще спечели от нас самолетен билет до държавата, в която ще бъде приет с Cool Travel!