Предстоящи курсове и семинари в Бизнес инкубатор Бургас

Бизнес инкубатор - Бургас предлага практически обучения и семинари, водени от хора с опит в съответната бизнес сфера. Всички курсове са съобразени с конкретните потребности и съвременните бизнес тенденции.

През февруари и март Бизнес инкубаторът предлага курсове по английски език, обучение за работа с програмата CorelDraw, създаване на личен бранд за професионално и бизнес развитие и обучение по "Комуникации".

Запознайте се с програмата:

- Курс по Английски език - Improve your ENGLISH! 
Ако желаете да надградите знанията Ви по английски език! 

Курсът ще Ви помогне да:

  • опресните "speaking"-a; 
  • подобрите граматическите Ви познания; 
  • говорите във всички времена; 
  • давате съвети и да питате за разрешение; 
  • давате и да приемате оферти ; 
  • описвате хора, места и емоции; 
  • изразявате себе си. 


Подходящо е за всички, които искат да подобрят познанията си по английски език, да водят кореспонденция; за онези, които отдавна са учили английски, но искат да си го припомнят. 

Ниво: Б1/Б2 
Продължителност: 6 седмици, 24 часа общо, с дати: 
16.02, 23.02, 09.03, 16.03, 23.03, 30.03.2019 
Група 1 - Събота 10:00 - 13:00 ч.; 
Група 2 - Събота 12:30 - 15:30 ч. 
Цена: 80 лева. 
В цената са включени и учебните материали. 
Краен срок за записване: 13.2.2019 г. Местата са ограничени! 

Контакти и записване: 0879017665 & Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

- Влезте в света на графичния дизайн с CorelDRAW и създавайте вашите впечатляващи изображения! 


Курсът е насочен към хора, нямащи познания за програмата. Ще бъдат представени необходимите видове файлове в програмата, най-често срещаните ИНСТРУМЕНТИ. Ще бъдат представени и начините за работа с вектор, снимки и други функции, както и прекомпозирането на обекти и др.

Курсът ще се провежда два пъти седмично с продължителност от два часа на курс. 

CorelDRAW е мощен, многофункционален и достъпен графичен пакет, който предоставя всичко необходимо за създаване на професионалнo, графично оформление и обработка на вектори. Ползва се ежедневно от милиони хора, създали около него своя общност на лоялни почитатели. Това е извоювало на CorelDRAW репутацията на многофункционален и достъпен софтуерен продукт от професионално ниво.

Лектор: Росица Чобанова - дипломиран дизайнер с богат опит в сферата на графичния дизайн, рекламата и изкуства. Използва CorelDRAW от над 6 години и обича да обогатява и споделя своите знания, съчетавайки изкуството и технологиите. 

Курсът ще бъде платен и ще е с продължителност 6 седмици. 
Цена: 120 лв. 
Записване до 22.02.2019 г. 
Очакваме ви на 26 февруари. в сградата на Бизнес инкубатора. Местата са ограничени! 

Контакти и записване: 0879017663 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

- Най-добрият начин, по който можеш да се отличиш, е като развиеш своя автентичен личен бранд. Всеки иска да има личен бранд, но не всеки работи за неговото развитие с определени фокус и цел. Личният бранд е съвкупност от това кой си ти, като лични качества и професионална експертиза, и как създаваш доверие и се свързваш с хората, така че да им носиш стойност. Не става въпрос само за репутация или имидж в определени среди или за агресивна реклама и позициониране на всяка цена, Важни са: истинска връзка с теб, твоите силни страни и това, за което мислиш, че си създаден, а след това и истинска връзка с тези компании или клиенти, на които можеш да носиш стойност, по твоя си начин. 


Заповядайте на 16.03.2019 г. от 10.30 ч. на уъркшопа "Личен бранд за професионално и бизнес развитие", в който да поговорим и да поработим за Вашия личен бранд. 

Уъркшопът е подходящ за: 
- хора на свободна практика, които искат да стигнат до повече осъзнати клиенти; 
- хора със собствен бизнес, които знаят, че хората купуват от хора, не от фирми и лога, и искат да имат истинска връзка с клиентите си; 
- хора, които предприемат кариерна промяна, и искат да се отличат от другите кандидати и да бъдат предпочитани от най-добрите работодатели; 
- хора, които искат да се развият в рамките на организацията, в която са, като разпознаваем и търсен експерт.

Ще получиш не само теоретична информация, а и практически насоки и съвети по следните теми: 
- Принципи и атрибути на личния брандинг; 
- Оформяне на визия за твоя личен бранд; 
- Стигане до твоя тип клиенти/ работодатели; 
- Канали за развитие на твоя личен бранд; 
- Дискусии, упражнения и практични насоки, освен теория. 

Водещ ще бъде Лили Георгиева - сертифициран кариерен консултант или Global Career Development Facilitator (GCDF) от NBCC International, магистър по Управление на човешките ресурси, по програма към НБУ и Open University, завършила обучение по личностно развитие към Марков колеж и след това преминава множество тренинги по различни теми от професионалното и личностното развитие. От януари 2015-та Лили е сертифициран НЛП практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода - Джон Гриндер, а от октомври 2017-та - НЛП мастър практик. 

Цена: 50 лв. 
Цената включва участие, материали, кафе пауза 
Контакти и записване: 0879 017 662 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

- Успешни "Комуникации" с Мария Касимова - Моасе 
За първи път в Бургас Мария Касимова - Моасе ще представи своето обучение "КОМУНИКАЦИИ" в Бизнес инкубатор - Бургас на 30.03.2019 от -09.00 до 17.00 часа. 

Това е курс за умението за водене на разговор, дебатиране и поддържане на контакти. Изцяло практически курс с упражнения и индивидуални задачи: 

- Обучението се провежда в интерактивна форма; 
- Базирано изцяло на дългия журналистически опит на водещата обучението Мария Касимова - Моасе и работата й като консултант по етикет и протокол. 

Курсът е подходящ за хора, имиджмейкъри, активно интересуващи се и работещи с други хора, в чиито професионални или лични интереси влизат добрите отношения с другите и създаване на мрежа от контакти, млади журналисти, специалисти в областта на връзките с обществеността и човешки ресурси, за търговци. 

Водещ курса: Мария Касимова - Моасе - журналист и специалист по етикет и протокол, главен редактор на редица списания, сред които ELLE, Капитал LIGHT и НЕЯR, автор на предавания и рубрики в различни телевизионни формати. Завършва обучението по социален и бизнес етикет на лондонската школа Minding Manners, училището за дипломатически етикет ISPD в Брюксел, както и на някои частни ателиета по добри маниери в Париж. 
Понастоящем Мария Касимова - Моасе продължава за работи като автор и журналист за няколко популярни български сайта като webcafe и ploshtadslaveikov, както и да води обучения по етикет и протокол и по комуникационни умения. Автор е на "Близки срещи със смесени чувства" и "Балканска рапсодия". 

Цена: 98 лв. 
В цената са включени презентации, блокнот, химикалка, кафе паузи и сертификат. 
Контакти и записване: 0879017664 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.