Кариерна борса среща студенти с ключови работодатели от региона

Кариерна борса среща студенти с ключови работодатели от региона

Ежегодна кариерна борса се проведе в Медицинския корпус на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Инициатор на събитието е Факултет по технически науки, по идея на доц. Адриана Георгиева, ръководител на Катедрата „Химични технологии“.

„Скъпи студенти, днес имате възможност да се срещнете с представители на сериозния бизнес в Бургас. Съветът ми към вас е да използвате тази възможност“, каза проф. Ирена Марковска, зам.-ректор по качество на обучение, акредитацията и кадрите.

„Изключително се радвам, че ежегодната борса на Факултета по Технически науки продължава да бъде място, където бургаският бизнес среща висшето образование“, бяха думите на проф. Севдалина Турманова, зам.-ректор по учебната дейност.

Кариерната борса е насочена към студенти от професионални направления от област на висше образование „Технически науки“, Факултет по технически науки. В събитието участваха студенти и докторанти от специалностите: „Електроника, електротехника и автоматика“, „Комуникационна и компютърна техника“, „Транспорт, корабоплаване и авиация“, „Материали и материалознание“, „Химични технологии“ и  „Биотехнологии“.

  • Cпopeд изнeceнaтa oт Coфийcĸия yнивepcитeт "Cвeти Kлимeнт Oxpидcĸи" инфopмaция, cлeд oĸoнчaтeлнoтo ĸ...