Дискусия за развитието на туризма организира Общинският съвет в Бургас

Дискусия за развитието на туризма организира Общинският съвет в Бургас

Среща-дискусия на тема „Развитието на туризма в Бургас“ ще бъде проведена на 18-и март, понеделник, от 13:30 часа, в зала „Петя Дубарова“ на Културен център „Морско казино“.

Инициативата има за цел да даде възможност за активен диалог между всички заинтересовани страни по ключовата за града тема и да утвърди модел на работа, базиран на тясно сътрудничество, съобщават от Общинския съвет в Бургас.

Дневният ред включва отчет за изминалия туристически сезон и представяне на Програма за реклама за Сезон 2024 от страна на ОП „Туризъм“. Втората част на дискусията ще даде акцент на предстоящия летен сезон и всички алтернативни форми на туризъм, които Бургас активно развива.

Предвиден е панел за дискусия, в който всички заинтересовани страни ще могат да направят коментари и предложения. Събитието се реализира по съвместна инициатива на бургаските общински съветници, председателя на местния парламент Михаил Хаджиянев и Консултативният съвет по въпросите на туризма към кмета на Община Бургас.

Очаква се в дискусията да се включат кметът на Бургас Димитър Николов, общински съветници, народни представители, представители на туристическия сектор от региона.

 

 

  • Изригването на Етна наложи временното затваряне на летището в Катания, което блокира всички полети. ...