Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Психар преследва Джулиана Гани, силиконката е в паника

Чака ме пред нас, ходи след мен като куче, жалва се моделката

 

Психически неуравновесен семеен мъж е по петите на скандалната силиконка Джулиана Гани. Доскоро тайнственият господин и моделката поддържаха интимни взаимоотношения, които Гани решила да приключи. Мъжът, който е семеен от дълги години, водил паралелна връзка с Джулиана, за която жена му в никакъв случай не трябвало да разбира.

"В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана", разказа Гани пред само седмица след като сподели пред вестника, че е щастлива с мъжа до себе си, пише "България днес". 

 

"Сега не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче",  изплашено допълва моделката, която дори обмисля да се обърне към органите на реда и да разкрие името на мъжа, ако тормозът продължи.

 

В изблик на ярост Джулиана унищожи и един от подаръците на бившия си любим. Тя сподели в социалната мрежа снимка на плюшен мечок със забит в сърцето нож.

 

 

Въпреки стреса, на който е подложена бившата Мис Силикон, споделя, че е готова да продължи напред. Напук на бившия си възлюбен, тя засне поредната провокативна и разголена фотосесия. На нея моделката показва секси форми, полегнала върху огромен мотор.