Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Хамилтън и Серина отмъщават на Гришо и Никол?

Пилотът и тенисистката са новата светска двойка

 

Британският пилот Люис Хамилтън има връзка с тенисистката Серина Уилямс, твърди американско издание. Двамата са заедно отскоро, като са показали връзката си по време на парти за Хелоуин в Ню Йорк, което е организирано от Хайду Клум.

Люис и Серина не се появили заедно, но за сметка на това не се отделили един от друг през цялата вечер. След партито пилотът завел тенисистката в нощен клуб, където двамата останали до сутринта.

Информациите за връзката им дадоха обяснение на изненадващата поява на Серина Уилямс на Гран при на Мексико. Хамилтън триумфира в надпреварата, след което хвана за ръка Серина и я заведе в бокса.

Дали това е отмъщение към Григор Димитров и Никол Шерцингер, пита изданието. Както е известно, поп дивата изживя дълга и бурна любов с шампиона във формула 1, а той не крие, че все още има чувства към нея. От друга страна, от години се говори, че Гришо е имал връзка със Серина Уилямс, а тенисистката още изпитва любов към българина.

 

 

 

Борисов разкри защо е гласувал и за референдума

Дай Боже, избори като всичко останали – да минат мирно, тихо, и най-добрите да победят, заяви премиерът

 

Избори като всички други. Това бяха първите думи на премиера Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в Банкя. „Направиха се промени в Избирателния кодекс, защото целта беше да се са даде по-голяма възможност да се улеснят хората, да гласуват максимум всички, които желаят да гласуват и в чужбина и в България”, заяви Борисов пред журналисти.

„Направиха се, за да може действително всеки желаещ да може да гласува”, коментира още той промените в изборните правила.

 

„Доколкото имаме информация, навсякъде секциите си отвориха, работят. Дай Боже, избори като всичко останали – да минат мирно, тихо, и най-добрите да победят”, каза още премиерът.

 

На въпрос дали има информация за купуване на гласове, Борисов отговори: „Не се меся в тази работа. Има ЦИК, има човек от правителството в лицето на Томислав Дончев, който отговаря, МВР, дежурни прокурори. Аз роля нямам в днешния ден друга”.

 

В отговор на въпрос защо е гласувал и за референдума, Борисов заяви: „Винаги съм считал, че по важни теми винаги е важно да се пита народът. Да се избягва популизма да се мисли предварително. Няма как да не гласувам за нещо, което дава пряка демокрация”.

 

„Други отговарят за избирателна активност. Но след десетина часа ще я знаем. Важното е да чуем гласа на хората и ние като управляващо мнозинство да си преборим доверието. Вотът за управляващото мнозинство и подкрепящите партии е важен”.

 

„Нека мине днешния ден, не мисля, че е правилно да говоря за ремонт на кабинета в деня на изборите”.