Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Бюти салон “ЖУРАВЛИ” – кътче от рая  в сърцето на бургаския ж.к. „Лазур”

 

Бюти салон “ЖУРАВЛИ” е точно такъв, за какъвто винаги сте мечтали – място, в което получавате специално внимание, индивидуална грижа и много усмивки. В сърцето на бургаския ж.к. „Лазур”, на ул. Велико Търново 14А, ще ви посрещне усмихнатият екип от професионалисти.

В „Журавли” /не случайно кръстен на божествената птица жерав/   ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка, любезно отношение. Аз лично изпитах лукса да бъда жена точно там. Престоят ми  донесе не само красота и наслада, а релакс и добро настроение.

Салон  “ЖУРАВЛИ” разполага с две фризьорски места, маникюр, отделни стаи за педикюр, козметика и масаж.

Професионализмът и развитието стоят в основата на високо квалифицирания екип.

Екипът се състои от  пет прекрасни дами и един модерен мъж , всеки от тях  е специалист в работната си сфера – фризьорство, маникюр, кизезитерапия, масажи  и козметика.

Цони Вълкова, която вече 8 години има опит със салони за красота,  ще поддържа вашия маникюр в перфектно състояние и ръцете ви ще придобият здрав и изискан вид. Цони работи с Gelish, Luxio, Babor spa, Swarovski elements.

Визитата на всеки един човек в салона е много важна, водещо е той да остане доволен, а за перфектното състояние на тялото ще се погрижи Елена Чолакова– кинезитерапевт с 8 години опит. На Ели отлично може да се доверите при проблеми с гръбначния стълб и дискови проблеми, но и антицелулитни и релаксиращи масажи с продуктите на Dr.Babor и Gerard's.

Николай Николов , който вече 11 години е в бранша, предлага широк спектър от фризьорски услуги, разбира се съобразени с всеки тип коса, форма на лицето и цвят на кожата.  До него стои и колежката му Стела Дачева, също стилист с креативен поглед с 8 годишен стаж.  Те работят с козметиката на  Z.one concept и Paul Mitchell.

В салон “ЖУРАВЛИ”  може да се насладите на различни терапии за тяло, коса и лице.

Таня и Ваня са тези, които ще се погрижат, вашето лице да заблести с високачествените продукти Babor. И двете са професионалистки с дългогодишен стаж. Таня е с 13 годишен опит като козметик, а Ваня със 7.