Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Хубавата Биляна от „Откраднат живот” сваля дрехите

Звездата от „Откраднат живот” Радина Думанян няма никакви угризения да се съблече, особено, когато работата й го изисква. Екранната анестезиоложка Биляна Захариева има две награди, като признание за таланта си, но въобще не се притеснява и да свали дрехите, когато е необходимо, пише столичен ежеседмичник.

Атрактивната брюнетка е родом от Пловдив и от малка е закърмена с театъра. Води детско предаване на 10 години, завършва НАТФИЗ в един клас с Луиза Григорова и е една от звездите в Пловдивския театър.

 

Става любимка на публиката още с първите си изяви в спектакъла „Възвишение”. Летящият й старт към театъра обаче достига върха си, когато дръзва да се снима съблечена за плаката на комедията „Чиста къща”.

 

Хубавата Радина без капка свян сваля дрехи пред камерата, не само защото изглежда перфектно, но и защото е професионалистка. Интересна подробност е, че в представлението играе дъщеря на Йоана Буковска, точно както и в „Откраднат живот”.

 

Биляна обожава хумора и шегите, поради което смята 1 април за свой личен празник. И въпреки че е носителка на театралните награди „Икар” и „Аскеер”, не се надува.

 

„Какво, да не съм спечелила Нобелова награда за мир”, коментира отличията си младата сценична надежда. Тя се определя още като запален пътешественик и мечтае да обикаля далечни земи и да се запознае с различни култури.