Откриха обновения градски площад в Камено (ВИДЕО)

С водосвет и символично рязане на лента бе открит обновеният градски площад пред народно читалище „Просвета - 1927“ в Камено, предаде репортер на BurgasPress. Домакини на събитието бяха кметът Жельо Вардунски и председателят на общинския съвет Радослав Балтаджиев, а официални гости бяха председателят на Управителния съвет на „Лукойл Нефтохим България” АД, Евгений Маняхин, административният директор на „Лукойл Нефтохим България” АД Росен Григоров и Недялко Йорданов - управител на фирма „Неро 1” ООД.

Изпълнението на проекта, който се реализира изцяло с финансовата подкрепа на „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД, включва обособяването на допълнителни озеленени площи, поставяне на нова паркова мебел, кошчета за отпадъци и модерни осветителни тела. Извършена е цялостна подмяна на асфалтовата настилка и на плочките на площадното пространство. Ремонтът на пространството струва 400 000 лева.

Кметът на Камено Жельо Вардунски анонсира, че предстои подписването на нов договор на стойност 200 000 лева. Със средствата предстои да бъде обновена площадката на детската градина.

Как премина церемонията и какво казаха главните действащи лица - вижте в нашето видео!

  • В Камено побързаха да украсят града с празнична първомартенска премяна. От днес с цветовете на Баба...
  • Представителният ансамбъл за автентичен фолклор към читалище „Просвета-1927“ – Камено се върна с две...
  •   Новият стар кмет на Камено Жельо Вардунски спечели с 74.16 % своя трети мандат на местните избори...