Виктор Николаев вбеси Перата

Надявах се да поговорим по-подробно за случая със свинските опашки, а вие толкова време отделихте на неща отпреди 12 години, възмути се ловецът на бежанци 

 

Аз съм юрист и отличник. Имам още два изпита, за да завърша. Успехът ми е над 5.50. Това заяви ловецът на бежанци Петър Низамов-Перата, прочул се с ареста на бежанци със свински опашки. 

След като завърша, ще уча и докторантура, добави гордо той пред Нова телевизия.

 

По думите му терминът свински опашки бил измислен от медиите за манипулация. „Бях нападнат. В клипа, който бе разпространен, ясно се вижда, че едното ми око е подуто. Тримата мигранти ме нападнаха едновременно. Бяха агресивни през цялото време. Бях сам, видимостта бе малка. Явно са помислили, че съм сам и са решили да ме оберат. Момчетата от другата група носеха свински опашки и ги вързахме, защото бяха агресивни”, обясни младият мъж.

 

По време на интервюто Низамов на няколко пъти нападна домакина си Виктор Николаев, чиито въпроси, според него, били провокативни и целели дискредитирането му. Наложи се Перата да говори за буйното си детство и трите побоя, за които е съден преди 12 години, а не за случката с бежанците в гората и как е бил нападнат. „Съден съм преди 12 години за случаи, в които съм бил нападнат, тогава бях на 17-18 години”, подчерта той.

 

И когато времето му изтече, той не пропусна да подчертае как се е надявал да поговорят по-подробно за въпросния случай, „а вие толкова време отделихте на неща, случили се преди 12 години”.