Лиляна Павлова: Време е БСП да приземят кораба и да се осъзнаят

 

Днес темата на БСП беше т.нар. „лунен пейзаж“ по автомагистрала „Тракия“, както и цената на винетките. Мисля, че е време да приземят кораба и да се осъзнаят, защото фактите са видими.

Това каза на брифинг след последното правителствено заседание в Министерския съвет министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Двете правителства на ГЕРБ достроиха започнатите три магистрали, ремонтирахме пътища, спасихме забатачените от кабинета „Орешарски“ забавени пътища и магистрали. Осигуряваме стотици милиони, включително, за да поправи щетите от тяхното управление. АПИ приключи със запълването на отворените дупки по АМ „Тракия“. Няма дупки по новоремонтираните участъци. Беше повдигнат и изборът на изпълнител за АМ „Хемус“. Избираме с ясни методики, които дават ясното финансово изчисление на разходите“, заяви Павлова.

По думите й всичко друго е в сферата на популизма и опитите да се омаскарява правителството. Според нея очевидно БСП ще залага само на опитите за омаскаряване по време на предизборната кампания.