БСП откри кампанията си в Бургас, призова избирателите да се доверят на опита (ВИДЕО)

„За достойна България в мирна Европа“. Това е слоганът, на който коалиция „БСП за България“ ще заложи на предстоящите парламентарни избори. Това разкри пред камерата на BurgasPress водачът на бургаската листа инж. Петър Кънев. Той подчерта, че страната ни се нуждае от достойни и подготвени политици, които по думите му, през последните години липсват в изпълнителната власт.

В първия ден от предизборната кампания „социалистите“ откриха шатрата си в центъра на Бургас и представиха пред гражданите своите кандидати за народни представители.

„България е в една перманентна парламентарна и политическа криза. Мисля, че слоганът, който избра ръководството на партията, е много интересен и много актуален. Много от нашите политици не си дават сметка, че ние сме на прага на нещо тежко, сложно, трудно, което ни чака в тази геополитическа обстановка. Трябват ни достойни политици в мирна Европа“, отбеляза инж. Петър Кънев.

Областният лидер на БСП в Бургас Тодор Байчев, който е втори в листата, призова избирателите да се доверят на опита и рутината.

„В България когато и да има предсрочни избори, все са закъснели. Благодарение на т.нар. сглобка, от Република България, замалко щяхме да станем Регулаторна България, но нещата не се получиха. Хубавото в случая е, че отново ще се даде възможност на българския избирател да направи своя избор, като се надявам, че този път той няма да заложи на младостта и дързостта, а ще заложи на опита и рутината. Листата, която ние предлагаме на бургаските избиратели, е от хора, можещи и най-вече знаещи как да се постигнат поставените цели“, подчерта Байчев.

Какво казаха останалите кандидати за народни представители от листата на БСП в Бургас – вижте в нашето видео!

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...