Димитър Найденов, „Да, България“: „Излезте в изборния ден и кажете с бюлетина “Не” на това, което се случва!“

Димитър Найденов, „Да, България“: „Излезте в изборния ден и кажете с бюлетина “Не” на това, което се случва!“

Предприемач, юрист и депутат в няколко поредни парламента, Димитър Найденов от „Да, България“ е познат на бургазлии с откритата и честна кампания, която води – лице в лице – с ясното съзнание, че хората трябва да знаят за кого гласуват и кого изпращат да ги представлява в Народното събрание.

Часове преди поредния вот, Димитър Найденов отговаря на въпроса какво ще се случи, ако избирателната активност остане ниска и този път, и отправя послание към гласуващите и негласуващите. Чуйте го!

„След седмата кампания за парламент си дадох ясна сметка за силата на пропагандата като оръжие за масово поразяване. Хората вярват на това, което им се поставя пред очите, дори и когато лесно проверимите факти сочат обратното. Който има най-голямо влияние в големите медии, той доминира политическия разговор и успява да наложи тезите си, дори когато са основани на неистини. В такива условия борбата за сърцата и умовете на хората става още по-трудна“, обобщава Найденов и допълва:

„Колкото по-ниска е избирателната активност, толкова по-голяма изненада ще е резултатът, получен от купен и корпоративен вот, който ще реализира Делян Пеевски.

Хората едва след изборите ще си дадат сметка за мащаба, който е придобил пандемични размери.

Борисов от сега се наглася към Пеевски и не изключва управление с негово участие.

Моите съграждани уверено могат да гласуват за мен, защото имаме еднакви интереси, които аз последователно отстоявам. Всеки, който гласува за мен с преференция знае, че чрез мен той самият присъства в Народното събрание и получава надеждна обратна връзка от там. От тяхно име аз се боря за просперитета не само на Бургаска област, но и за по-справедливата държава, за която те мечтаят. В мое лице те знаят точно кого и за какво го изпращат там“, категоричен е Димитър Найденов.

А посланието му, към тези, които редовно гласуват: „Благодаря ви! Вие сте гръбнакът на изстрадалата ни демокрация“,

към тези, които още се колебаят дали да отидат до урните: „Вие държите ключа към по-доброто бъдеще - вашето и на всички останали.

Не пропилявайте възможността, която този исторически момент ви дава, да бъдете част от решението, а не от проблема!“

и към тези, които твърдят, че от техния глас нищо не зависи: „Замислете се, че да спреш нещо лошо да ти се случи, понякога е достатъчно да кажеш просто “Не”. Сега е точно такъв момент. Излезте и кажете “Не” на това, което се случва и го кажете така, че да ви чуят! С бюлетина в изборния ден. Ще се изненадате колко силно може да се чуе вашия глас“.

 

Можете да подкрепете Димитър Найденов с бюлетина 26 и преференция 102.

  • ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да изведе България от политическата криза, коят...
  • Финално - 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори, съо...
  • ГЕРБ не каза “да” на предложението от  “Продължаваме промяната” (ПП) за приемането на три антикорупц...
  • Националният съвет на БСП се събира днес, за да реши какво наказание да наложи на Корнелия Нинова и ...