Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

6-годишната Даная от Камено има нужда от вашата помощ, за да каже отново „мамо“

6-годишната Даная от Камено има нужда от помощ, за да проговори. По този повод е организирано благотворително стронгмен състезание, което ще се проведе на 11 септември. Ето призивът на близките на момиченцето.

След поставяне на ваксина от задължителния имунизационен календар детето загуби от речника думите, които казваше и спря да прави очен контакт. Ваксината е засегнала речевия център и центъра за разбиране в мозъка. Три години не спираме да се борим детето да каже отново МАМО. Посетени са всички доктори в България, следван е биохимичен подход, правени са процедури в барокамера, ежедневни посещения при психолог ,логопед, спец.педагог и, разбира се, много занимания в къщи.

Единственият вариант детето да говори отново е вливане на стволови клетки в чужбина!

Даная вече има направена една вливка през месец август 2021 в клиника "Emcell" в Киев, Украйна. След вливката Даная се подобри и започна да казва букви и думи, като маса ,стол, шише, дай, жаба и други думи който все още не са целенасочени. След вливката Даная работи по-лесно със своите специалисти, подобри се част от разбирането, ходи сама до тоалетна и от части започна да се самообслужва ,което преди го нямаше.

Тук идва нашият призив за помощ към всички Вас хора с добри сърца! Необходими са средства за вливания на стволови клетки. Моля Ви да подкрепите моята дъщеричка да има едно по-добро бъдеще, като всички дечица

Очакваме Ви на 11.09.22 от 17:00 в гр.Камено ул.Неделчо Камбов 4 (улицата до площада) .

Приятели!!!! За тези които имат желание да помогнат, но нямат възможността да присъстват на състезанието предоставям Ви начините които можете да помогнете:

Дарителска сметка титуляр Теодора Панайотова Иванова(майка) IBAN-BG23BPBI79374027689401 BIC-BPBIBGSF Пощенска банка и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Основание за превод дарение за Даная Теодорова Иванова