Променят движението на част от АМ "Тракия" в посока София заради ремонт

Променят движението на част от АМ "Тракия" в посока София заради ремонт

От утре – 8 май до 21 май за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока София при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 150 метра. Предвижда се при необходимост и по преценка на „Пътна полиция“ временно да се въвежда реверсивно движение, с което да се улесни пътуването в отсечката.

Ремонтните дейности на фугите на мостовото съоръжение са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство и ги апелира да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.