Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Бургазлията Русален Михайлов се снима в новия клип на Салваторе Ганачи

Сигурно сте гледали по музикалните телевизии или сте слушали по радиото горещия хит на Салваторе Ганачи - Dive. А знаете ли, че във видеото към песента участва бургазлията Русален Михайлов?

Русален дълги години работи в родния град като оператор в местна телевизия, но винаги е проявявал интерес към фотографското изкуство, киното, музиката. Той мечтаеше да организира филмови каскади и да участва в тях, да реализира провокативни арт проекти, да не бъде като останалите, да развива индивидуалността си.

Понеже в България все още е трудно да отстояваш своята различност, Русален прояви смелост и тръгна абсолютно сам на запад. И нещата му се получават. Днес той е свободен творец, който се издържа като фотограф и видеооператор в Монако, Франция, Германия.

Русален е много вдъхновен от колаборацията със Салваторе Ганачи и екипа, снимал клипа на Dive. Режисьор е младият Никълъс Лам, работил с Никол Шерцингер, Джейсън Деруло, Блинк 182. Видеото е снимано във френския курорт Sanary-sur-mer.

Не спирайте да мечтаете - това е посланието на Русален. Желаем му успех във всичко, с което се захване и да не забравя родния Бургас.