Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Никол намекна за брак с Гришо

 

"Честно казано, в момента съм концентрирана и отдадена изцяло на работата си, така че другите неща трябва да страдат. В това число - и личният живот. Досега винаги съм го оставяла на втори план, за да се отдам на ангажиментите си. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца", споделя тя.

 

"Имам да дам още толкова много на света като изпълнителка. Миналата година се пробвах и в театъра, и в мюзикълите. Сега се катеря към върха на тази планина. Когато го достигна, тогава вече мога и да улегна и да се концентрирам върху мъжа и децата си. Сега обаче искам да работя, амбицията ми е такава", казва още Шерцингер.

 

"Вижте ме, вече съм сигурно на 87 години, но още изглеждам прекрасно, танцувам с най-прекрасните девойки и обожавам всичко, което правя. Чувствам се завършена", сподели Никол Шерцингер пред изданието и издаде информация от кухнята за интересите на Гришо в свободното му време.

 

"Той обожава X-Factor, когато има възможност, не спира да го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект", сподели още Шерцингер.