Поморие се представя на престижно туристическо изложение в Париж

Поморие се представя на престижно туристическо изложение в Париж

За поредна година Министерство на туризма организира участието на дестинация България в международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2024, което се провежда в периода 17-19.09.2024 г. в Париж, Франция. През 2024 г. участие на българския информационен щанд по време на International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2024  имат общо 8 туристически фирми и общини, сред които е и екип на звено „Туризъм“ към Община Поморие.

International French Travel Market (IFTM) Top Resa се нарежда сред най-големите туристически борси с професионална насоченост в Западна Европа. За трите дни, в които се провежда, тя обединява френския и световния туристически сектор, включвайки в портфолиото си компании с най-различен профил и дестинации от цял свят.

Франция е целеви пазар за България, като участието на Министерство на туризма в международното туристическо изложение IFTM Top Resa допринася за изграждане на стратегически партньорства и възможност за проследяване на световните тенденции, които оформят бъдещето в туристическия сектор.

  • Община Поморие отпусна 1000 лева в подкрепа на хората от Дружеството на инвалидите в града. Със сред...
  • Със средства от капиталовата програма на Община Поморие бе направен основен ремонт на улица „Арда“ в...