Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Активисти на ГЕРБ се събраха на протест пред „подпорния“ хотел на Алепу

 

Със скандирания "Мая вън" и "Къде е Христо Иванов" симпатизанти и представители от структурите на ГЕРБ в Приморско и Бургас се събраха на протест пред спорния строеж на "подпорна стена" в местността Алепу.

Сред демонстрантите бяха кметовете на Бургас и Стара Загора, които са и зам.-председатели на ГЕРБ Димитър Николов и Живко Тодоров, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

"Политическа партия ГЕРБ спря това чудо на природата. Светът не е виждал такова нещо - подпорен хотел. За да укрепят свлачището, ще строят хотел. Това е безумие. За това ли новото сформирано мнозинство набързо се опита да придобие чрез поставени лица този подпорен хотел и по този начин да довърши строежа. Така ли ще протестират в бъдеще", заяви общинският съветник Бойчо Георгиев.

„Мая, това ли е новата ти централа? От тук ли ще искаш да управляваш? И какво направи, откакто влезе в парламента? Ти и твоята група? – Купиха си хотел!“, коментираха други от протестиращите.  

 

В края на миналата седмица бизнесменът Стоян Василев от Приморско, обяви, че е новият инвеститор на подпорната стена. Той е брат на Здравко Василев, кандидат-депутат от листата на "Изправи се! Мутри вън".