Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Етерични масла и добавки от ново поколение представят в Бургас

Заповядайте в брандираната шатра до Часовника  в сряда и четвъртък, а в петък на Флората!

Американската фирма за терапевтични етерични масла, хранителни добавки, продукти за спа и здравословен начин на живот doTERRA  ще бъде представена за първи път в Бургас. В сряда, четвъртък и петък  бургазлии ще могат да се запознаят с продуктите и техния представител тук Атанаска Адамс. В брандираната шатра до Часовника в сряда и четвъртък  всеки ще може да изпробва етеричните масла и да получи професионални съвети за здравословен живот. В петък doTERRA ще бъдат презентирани и на първия по рода си Винен ДжулайФест 2017 в секцията „Здравословни и натурални продукти”, който ще се проведе във Флора Бургас.

doTERRA следва философията за правилно хранене, физическа активност,  почивка и управление на стpeса, намаляване на токсичността и активно здравеопазване.

Продуктите могат да се ползват от цялото семейство - за укрепване на имунната система, за регенериране на кожата, за емоционално здраве, за болкоуспокояване, за унищожаване на вируси, бактерии и всякакви патогени, както за регулиране на всички системи в човешкото тяло.

Създадена през 2008г, фирмата вече се прослави с най- високо качество на етерични масла на световно ниво. doTERRA има представители по целия свят с повече от 4 млн.членове и над 2 милиарда долара годишен доход.

Атанаска Адамс живее в САЩ от 18 години.  Дистрибутор е на doTERRA от 2010г.

„Желая сега и в България хората да се възползват от ефективността  на тези страхотни продукти”, споделя тя.