Warning: A non-numeric value encountered in /home/burgaspr/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Бизнес обучение разяснява как предприятията да извършват електронна търговия

Бизнес обучение - семинар на тема "Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите" ще се проведе на 29 юни в Бургас.
Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно с "АПИС Европа" АД и "Ди Ейч Ел Експрес България" ЕООД.
По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги както на вътрешния, така и на международния пазар. Лекторите  Моника Митева - директор маркетинг и продажби на "Ди Ейч Ел Експрес България" ЕООД и Слави Танкеин - юрист, експерт по електронна сигурност, зам.- председател на Международен правен център, консултант на "Апис Европа" АД ще запознаят участниците с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания.
Семинарът ще се проведе от 10.00 часа на 29 юни в залата на Бизнес инкубатор - Бургас. Участието на всички представители на малки и средни предприятия е безплатно.
За заявяване на участие моля  да изпращате попълнена приложената регистрационна форма на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.."
Форма за регистрация и програма за събитието може да откриете в прикачените файлове.